mesqueresponsables

Agost solidari amb les ONG

Avui, MésQue Televisió iniciem un mes de col·laboració amb ONG i entitats sense ànim de lucre. Durant tot el mes d’agost, emetrem al Canal FGC les campanyes que ens han fet arribar diverses organitzacions, sense cap cost per elles.

Tot i l’esforç econòmic que ens suposa aquesta gratuïtat, estem molt contents amb la resposta que hem tingut per part de les entitats i la importància que li han donat al fet de poder difondre les seves campanyes en un mitjà de comunicació com és el Canal FGC.

El Canal FGC és un canal de televisió dels anomenats Digital Signage que s’emet en pantalles panoràmiques instal·lades a les andanes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, en horari ininterromput de 6 h. a 22 h.
El principal valor d’aquest canal rau en els seus continguts de qualitat: a diferència d’altres canals semblants, no se centra en l’emissió de publicitat convencional, sinó que es basa en continguts d’interès general, informatius (oferts per TV3), agenda cultural i, el més important per nosaltres, l’emissió de missatges relacionats amb la Responsabilitat Social de les organitzacions.

L’aposta per aquest tipus de continguts ens comporta moltes dificultats, ja que mantenir-nos econòmicament ens costa molt més que altres canals similars i ens cal fer molta didàctica per diferenciar la Responsabilitat Social de la publicitat convencional; però també ens dóna moltes satisfaccions, com ara saber que estem aportant el nostre granet de sorra per donar més valor a les empreses responsables i que aquestes confiïn en nosaltres per donar a conèixer les seves bones pràctiques.

Aquest mes volem donar les gràcies especialment a les entitats sense ànim de lucre que han volgut participar en aquesta iniciativa i esperar que la difusió que farem dels seus vídeos els ajudi a seguir millorant la nostra societat: Casal dels Infants, Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, migranodearena.org (Fundació RealDreams), Telèfon de l'Esperança, Femarec, Fundació Pasqual Maragall, Arrels Fundació, i d'altres que estem esperant de confirmar.