mesqueresponsables

'BCN2013' aposta per la Responsabilitat Social

Els Mundials de Natació Barcelona 2013 no volen ser un esdeveniment purament esportiu, allunyat dels problemes de la nostra societat. És per això que l'organització ha creat el projecte anomenat 'Gotes Solidàries', amb el qual vol posar de manifest la seva aposta ferma en el terreny de la Responsabilitat Social.

Entre d'altres accions, 'BCN2013' ha col·laborat amb l'Ajuntament de Barcelona amb el seu programa 'Ja Nedo', que promou la natació a la infància a través dels centres educatius de la ciutat amb nenes i nens a partir dels 6 anys. El programa facilita una hora gratuïta a la setmana de natació i activitats aquàtiques. Aquestes es desenvolupen al llarg del curs escolar en diferents piscines municipals i hi participen un total de 127 escoles i 4.127 nens a partir dels 6 anys.

Programa 'Ja nedo? © RFEN 2011 - Tots els drets reservats
Programa 'Ja nedo'        © RFEN 2011 - Tots els drets reservats

Altres iniciatives que s'han dut a terme en el marc dels Mundials de Natació són la col·laboració amb la Fundació per l’Esclèrosi Múltiple i l'ús de la tipografia d'Anna Vives: utilitzada genèricament en el logotip de 'BCN2013' i per a la confecció dels dorsals que els nedadors portaran a les semifinals i les finals.

Tipografia d'Anna Vives  © RFEN 2011 - Tots els drets reservats
Tipografia d'Anna Vives       © RFEN 2011 - Tots els drets reservats

Durant les properes setmanes, podreu veure en el Canal FGC algunes de les accions solidàries vinculades als Mundials de Natació.

Font: Mundials de Natació BCN2013.