mesqueresponsables

I Premis a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible

La Fundació Renault per la Mobilitat Sostenible i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat presenten els primers premis per una mobilitat sostenible de la mà de la Fundació Biodiversitat del Ministeri d’Agricultura, Alimentació y Medi Ambient, amb l’objectiu de donar un valor a aquelles iniciatives més rellevants que estiguin duent a terme les diferents empreses, administracions públiques i els emprenedors per a impulsar i desenvolupar la mobilitat sostenible a les diferents ciutats espanyoles.

Els premis reconeixeran:

  • Aquells projectes en fase de desenvolupament que es duguin a terme en el territori espanyol (amb independència del seu abast).
  • Aquells que presentin resultats verificables (totals o parcials).
  • Aquells que hagin tingut en compte el concepte de sostenibilitat en la seva triple vessant: econòmica, social i mediambiental.

El dia límit per presentar les candidatures pel concurs finalitza el 9 d’agost de 2013 i per presentar-se cal omplir la sol·licitud de participació amb la documentació pertinent i enviar-la adjunta a la següent adreça de correu electrònic: movilidad@clubsostenibilidad.org. 

Més informació:  Fundació Renault / Club de Excelencia en Sostenibilidad / Fundació Biodiversitat del Ministeri d’Agricultura, Alimentació y Medi Ambient

Font: Corresponsables