mesqueresponsables

La RSE, íntimament lligada amb el nostre entorn

El passat dijous, 7 de març, es dugueren a terme les XXXVI Jornades Corresponsables a la Torre Agbar de Barcelona. De la mà de MediaResponsable, s’exposaren, es debateren i s’analitzaren les ‘Tendències i reptes de la RSE a Espanya, Europa i Llatinoamèrica”. Tots els conceptes i contextos actuals en els que té presència la Responsabilitat Social Empresarial van ser tractats entre els més de 30 experts nacionals i internacionals, dels quals alguns, fins i tot, participaren a través de videoconferències.

Imagen

A la ponència “L’empresa davant els reptes globals de la RSE” van participar Ignasi Fainé, director de Reputació i Responsabilitat Corporativa de Agbar; Roland Mett, director de Marketing i Reputació; Elisenda Ballester, directora de Comunicació Corporativa; i Maria Lluïsa Benlloch, responsable de comunicació interna, exposaren el paper i valors de la RSE com a reptes globals i no locals, ja que tota empresa, independentment del seu àmbit geogràfic, costa pensar que pugui sortir endavant sense tractar de base la seva Responsabilitat Social com a tal.

Tots els ponents coincidiren que a dia d’avui, encara queda molt camí per recórrer en aquest aspecte, però que la RSE és un concepte que sempre hauria d’anar de la mà amb la filosofia de l’empresa i, principalment, amb cada treballador que forma part de l’engranatge i maquinària de la companyia, per tal que aquesta funcioni i sigui competent. És per aquest motiu que tots van estar d’acord que la RSE es troba íntimament lligada al nostre entorn.