mesqueresponsables

Nocilla, dolça i solidària

Un total de 3,865 km d’un entrepà de crema de xocolata han fet possible que Nocilla (Nutrexpa) aconseguís batre un rècord Guinness en l’elaboració de l’entrepà més gran del món. Aquesta iniciativa solidària ha estat organitzada pels diferents bancs d’aliments de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu que els més necessitats tinguin accés a una ajuda alimentària durant l’estiu. Del quilomètric entrepà s’han aconseguit més de 10.000 porcions, les quals s’han donat a diferents entitats benèfiques que col·laboren amb els bancs d’aliments.

Imatge
Nocilla al Passeig Marítim de Barcelona.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme dins la campanya “La fam no fa vacances” i Nutrexpa, per complementar aquesta acció, ha aportat més de 25.000 quilos de diferents dels seus productes als bancs d’aliments, a més a més, de les porcions obtingudes de l’entrepà més gran del món. Aquest acte va tenir lloc al Passeig Marítim de Barcelona i va comptar amb la participació d’Àlex Moner i Joana Vilapuig (actors de Polseres Vermelles); Àngel Miret, gerent d l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Peix, Vicepresident del Banc dels Aliments de Barcelona; i, Ainhoa, Álvaro i Àlex, els protagonistes del nou anunci “Nocilla te hace grande”.

Font: Compromiso RSE