mesqueresponsables

Solidaritat mitjançant la compra d'entrades per 'BCN2013'

A través d’una iniciativa que es coneix com a Teaming, tots els aficionats al món de la natació que compren les entrades pels Mundials de Natació 'BCN 2013' poden col·laborar amb un euro més del preu total de la seva entrada amb Càritas, Creu Roja i Unicef.
Dins el projecte ‘Gotes Solidàries’, l’organització dels Mundials ofereix la possibilitat d’ajudar els més necessitats.

La recaptació total es repartirà a parts iguals entre les tres entitats i serà efectiva durant el mes de setembre. Els tres projectes amb els quals es pot participar són:

  • 'Com peix a l'aigua': un programa de Càritas dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, de la ciutat de Barcelona i amb risc d'exclusió social.
  • 'Esport per al desenvolupament': un programa d'Unicef per a les escoles de Sud-àfrica, amb l'objectiu de protegir els infants de la violència, l'abús i l'explotació.
  • 'Atenció a la infància en situació de vulnerabilitat': un programa amb què la Creu Roja pretén donar un suport extraescolar a la infància en situació de risc de la ciutat de Barcelona.
Euro solidari   © RFEN 2011 - Tots els drets reservats
Euro solidari              © RFEN 2011 - Tots els drets reservats

El 'Teaming 'és una iniciativa solidària que va néixer l'any 1998 i que ajuda als altres mitjançant microdonacions d'1 euro al mes. El recaptat es destina a la causa social que esculli. Des de l'any 1998 al 2011 'Teaming' es va aplicar a diverses empreses i va ser a partir de 2012 que, gràcies a 'Teaming Online', ja arriba a tothom. A la web, les persones creen els seus propis grups (o s'uneixen a ells) per donar suport a diferents causes socials aportant 1 euro al mes del seu compte corrent. En l'actualitat, 1.000 empreses de 40 països diferents ja fan Teaming i entre totes elles recapten 200.000 euros al mes per causes socials.

Font: Mundials de Natació 'BCN2013'

També et recomanem

  • Campanyes solidàries
  • MésQue Iniciatives
  • MésQue Televisió
  • ONG
  • Solidaritat