PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL
+

Realitzem produccions audiovisuals per a tot tipus de mitjans de comunicació, des de la cobertura d'actes institucionals o presentacions d'empresa fins a la realització de programes de televisió de gran èxit d'audiència.

DIGITAL SIGNAGE. CREACIÓ Y GESTIÓ DE CANALS DE TV CORPORATIUS
+

Som especialistes en crear i gestionar canals Digital Signage.

Un dels principals canals que hem creat i que gestionem directament és el Canal FGC. A través d'aquest canal de TV "Out Of Home", situat a les andanes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, divulguem accions de Responsabilitat Social de les organitzacions del país i donem a conèixer informacions d'Agenda Cultural per a tots els públics.

COMUNICACIÓ CORPORATIVA
+

Dissenyem estratègies 360º en les que mitjans i suports s'integren per construir missatges coherents i notoris: des de la gràfica publicitària fins a les xarxes socials, passant pels esdeveniments i el MKT directe. La comunicació actual entesa com una eina creadora d'experiències de marca rellevants per al públic objectiu.

RESPONSABILITAT SOCIAL: ASSESSORAMENT I DIVULGACIÓ
+

En col·laboració amb l’agència Blueprocess, assessorem la seva empresa en la realització de projectes i memòries de sostenibilitat i ho comuniquem als seus stakeholders.

Gràcies a la nostra dedicació i esforç, hem aconseguit posicionar el Canal FGC com el millor mitjà per donar a conèixer al públic general les iniciatives de Responsabilitat Social de les organitzacions del país.

Al nostre bloc mesqueresponsables.com recollim algunes de les iniciatives que hem ajudat a divulgar.

PRODUCCIÓ EDITORIAL I IMPRESSIÓ GRÀFICA
+

Disposem de maquinària d'última generació per poder oferir la més acurada fabricació dels seus productes, tant per a offset com qualsevol altre sistema (serigrafia, impressió digital, etc): targetes, llibres, revistes, memòries, catàlegs, pòsters, flyers, adhesius, carpeteria i edicions de CD i DVD.

La nostra dilatada experiència ens permet assessorar-los sobre qualsevol producte, per complicat que sembli, afegint-li un acurat control de qualitat i uns preus veritablement competitius..

En col·laboració amb:

DISENY GRÀFIC MULTIMÈDIA
+

Comptem amb professionals del disseny gràfic multimèdia que són capaços de presentar la millor imatge de tots els nostres clients, tant en el medi offline com en l'online.

CREACIÓ WEBSITES
+

Dissenyem llocs web adaptant-nos a les característiques i necessitats de cada client. Seguim els estàndards de programació idonis per optimitzar cada web i aconseguir el millor posicionament en cercadors.

GESTIÓ WEB I COMMUNITY MANAGEMENT
+

Un cop acabat el seu lloc web, ens pot confiar també la seva gestió i manteniment. Ens encarreguem tant de l'actualització de continguts com de l’optimització mitjançant estratègies SEO i SEM per obtenir un bon posicionament en els cercadors.

Ens encarreguem també de les funcions de Community Management per assegurar que la seva empresa obtindrà la màxima notorietat en línia i mantindrà una bona reputació en les xarxes socials.

GESTIÓ DOCUMENTAL I DIGITALITZACIÓ DE DOCUMENTS
+

Oferim una solució integral completa per a la custòdia i gestió de tota la documentació generada per les empreses.

ENREGISTRAMENT D’ESDEVENIMENTS I FOTOGRAFIA
+

Realitzem gravacions en vídeo HD i àudio professional i reportatges fotogràfics de presentacions corporatives, actes institucionals, esdeveniments, etc.

TRADUCCIÓ I INTERPRETACIÓ
+

Oferim un servei complet: confiï en nosaltres si necessita traduir el seu projecte de comunicació a qualsevol idioma o si necessita un intèrpret per algun esdeveniment.

CLIPS EDUCATIUS
+

Ens hem adaptat a un sistema educatiu que utilitza cada vegada més les eines en línia. Per aquest motiu, registrem tot tipus de classes, conferències i esdeveniments en escoles, universitats i institucions, i posteriorment les editem i preparem per al seu ús a Internet.