mesqueresponsables

La Danone Nations Cup es consolida com un torneig esportiu integrador on tots els nens i nenes hi tenen cabuda

 
La Danone Nations Cup, la major competició mundial de futbol aleví del món, s'ha consolidat com un torneig esportiu integrador, no només per escampar i fomentar els valors com el companyerisme i uns hàbits de vida saludables sinó també per tenir en compte als nens i nenes amb tota mena de discapacitats. Unes característiques que el compromís social de Danone sempre té presents en totes les activitats que organitza. 
 
Ja fa força edicions que la Danone Nations Cup organtiza el Partit de les Estrelles, on nens i nenes amb alguna discapacitat juguen amb els equips de les seves entitats i associacions. Una activitat plena d'emoció i diversió.
Per acompanyar el Partit de les Estrelles, al 2012 va néixer el Circuit de les estrelles, un circuit ple d'activitats lúdiques com jocs i gimcanes on els participants amb i sense discapacitat competeixen en igualtat de condicions, i comparteixen experiències i sensacions. Aquest circuit s'organitza amb la col·laboració de la Fundació Addeco, i se celebrará aquest diumenge al camp de futbol de l'Espanyol a Cornellà de Llobregat, en el marc de la gran Final Nacional de la Danone Nations Cup Espanya, el guanyador de la qual representarà a Espanya a la gran Final Mundial de Brasil. 
 
En total, més de dos milions i mig de nenes i nenes dels cincs continents participen cada any en aquest torneig, acomplint un somni compartit per a qualsevol esportista: participar a un mundial respresentant el seu país. 
 
Més informació a http://www.danonenationscup.es